Nl

Wenst u meer info? Contacteer ons.

Patiëntenvereniging BOPPI

Om patiënten in contact te brengen met lotgenoten, werd in 2009 de patiëntenvereniging BOPPI opgericht.

BOPPI staat voor Belgian Organisation for Patients with Immunodeficiencies. Patiënten kunnen hier terecht om uit hun isolement te geraken en hun problemen te bespreken. De patiëntenorganisatie tracht eveneens een antwoord te geven aan de vele vragen waarmee patiënten geconfronteerd worden. PID kan een enorme impact hebben op het leven van de patiënten en hun familie, zowel voor het kind op het vlak van schoolse activiteiten als voor de volwassene op sociaal en professioneel niveau.

BOPPI organiseert jaarlijks een familiedag waarbij alle patiënten met PID en hun familie uitgenodigd worden. Tijdens de familiedag worden workshops en  informatie sessies gehouden. Ook PID experten zijn hier aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden.

 

Meer info vindt u op de website www.boppi.org.

Boppi.png

Artsenvereniging BPIDG

BPIDG staat voor Belgian PID Group. Dit is een artsenvereniging met pediaters, hematologen, pneumologen en  oncologen die zich specialiseren in de complexe materie van PID. De BPIDG experten staan in voor het opstellen van richtlijnen, het ontwikkelen van patiënten registers, het vaststellen van een correcte diagnose en het optimaliseren van de behandeling van patiënten met PID. Meer informatie van de BPIDG kan je vinden op de website http://www.bpidg.be/

 

IPOPI: IPOPI is de internationale patiëntenvereniging van PID. De internationale patiënten organisatie bestaat sinds 1992.  Hier kan je extra informatie vinden omtrent PID, de verschillende congressen die plaatsvinden, de verschillende acties die lopende zijn op internationaal vlak,… 

logo-IPOPI.jpg

Links naar www.boppi.org, www.bpidg.be en www.ipopi.org vallen buiten de verantwoordelijkheid van CSL Behring. Wij hebben geen controle op de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites.

Mede mogelijk gemaakt door CSL Behring.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.